29. Festival autorskog filma: 24. novembar - 1. decembar 2023.

Sve vesti / Svečana premijera filma „Kelti“

Svečana premijera filma „Kelti“

Svečana premijera filma „Kelti“

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Drugi dan Festivala autorskog filma

 

Film „Kelti“ Milice Tomović koji je na Sarajevo Film Festivalu nagrađen za najbolju režiju sinoć je imao domaću premijeru u Kombank dvorani u okviru 27. Festivala autorskog filma.

Film je najavio selektor festivala Stefan Ivančić, a publici se pred premijeru obratila i rediteljka i scenaristkinja Milica Tomović.

„Svi mi koji smo ovde, odnosno ekipa koja je radila na ovome – mnogo volimo ovaj film i jedva smo čekali da se ovo desi. I meni nije dobro što se sad ovo dešava, ali je i mnogo dobro istovremeno“, rekla je Tomović.

 

Nakon projekcije koju je publika pozdravila velikim aplauzom, na binu je izašla i mnogobrojna ekipa uključujući i najmlađe glumce u filmu.

Pored „Kelta“, u takmičarskom programu ovogodišnjeg Festivala autorskog filma nalazi se još 11 filmova, a o nagradi za najbolji odlučuje žiri koji čine bosansko-hercegovačka vizuelna umetnica i rediteljka Šejla Kamerić, francuski muzičar, fotograf i reditelj Zigfrid i reditelj i scenarista Bojan Vuletić.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Translate »
Scroll to Top