29. Festival autorskog filma: 24. novembar - 1. decembar 2023.

Sve vesti / 26. FESTIVAL AUTORSKOG FILMA NA BIS U KOMBANK DVORANI

26. FESTIVAL AUTORSKOG FILMA NA BIS U KOMBANK DVORANI

26. FESTIVAL AUTORSKOG FILMA NA BIS U KOMBANK DVORANI

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Još jedna šansa da pogledate filmove sa 26. Faf-a od 31. decembra 2020. godine do 5. januara 2021. u Kombank Dvorani

Dvadeset šesto izdanje Festivala autorskog filma (FAF) održano je u Beogradu od 27. novembra do  16.  decembra i publika je imala priliku da pogleda više od 80 filmskih ostvarenja.

Tradicionalno, Faf i ove godine dan nakon festivala organizuje reprize određenih naslova u okviru programa FAF NA BIS. Publika će imati prilike da pogleda deset najgledanijih ostarenja sa ovogodišnjeg izdanja, uključujući i film koji je otvorio festival “Zlo ne postoji” Muhameda Rasulofa, Berlinskog pobednika 2020. godine.

Pored Berlinskog pobednika, filmovi iz glavnog programa koji su se našli na listi najgledanijih filmova 26. Faf-a su: “Lux Aeterna” Gaspara Noe, “Novi Poredak” Mišela Franka, “Sibir” Ejbela Ferare, “Dragi Drugovi!” Končalovskog, dva francuska ostvarenja “Mandibule” Kventina Dupjea I “French Tech” Bruna Podalidesa.

Filmovi iz takmičarskog programa koji će reprizno biti prikazani na FAF NA BIS su ujedno i dobitnici nagrada na Festivalu autorskog filma, dobitnik nagrade za najbolji scenario “Gordan Mihić” film “Egzil” Visara Morine i dobitnik nagrade za najbolju režiju “Početak” rediteljke Dee Kulumbegašvili. Na listi najgledanihih filmova takmičarskog programa našao se i grčki reditelj Kristos Nikou sa filmskim ostarenjem “Jabuke”.

Filmovi će biti prikazani u Kombank Dvorani od 31. decembra 2020. godine do 5. januara 2021. godine, dok će cena karte biti 350 dinara. Karte su već u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Kombank Dvorana.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Translate »
Scroll to Top