29. Festival autorskog filma: 24. novembar - 1. decembar 2023.

Sve vesti / 26. FESTIVAL AUTORSKOG FILMA I OVE GODINE OTVARA VRATA PUBLICI

26. FESTIVAL AUTORSKOG FILMA I OVE GODINE OTVARA VRATA PUBLICI

26. FESTIVAL AUTORSKOG FILMA I OVE GODINE OTVARA VRATA PUBLICI

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dvadeset šesto izdanje Festival autorskog filma (FAF) biće održano u Beogradu od 27. novembra do 4. decembra na već tradicionalnim lokacijama, a publiku ove godine očekuje i jedna novina. Usled epidemiološke situacije, organizatori festivala najavljuju da će ove godine pored redovnog programa u salama širom Beograd, biti organizovan i Online program na platformi mojoff.net koji će ponuditi publici širom Srbije mogućnost da isprate određene filmove i programe 26. Fafa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1523887145228{padding-top: 28px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

„Nastojimo da određene programe učinimo dostupnim i posetiocima van Beograda, da festival poprimi drugu dimenziju pružajući mogućnost da deo programa bude i online, ali sa željom da se što pre u potpunosti vratimo u sale odakle je festival i krenuo.“ – rekli su iz direkcije festivala.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column_text]

Translate »
Scroll to Top