29. Festival autorskog filma: 24. novembar - 1. decembar 2023.

Sve vesti / Budite deo programa mreže filmofila Jadranske regije

Budite deo programa mreže filmofila Jadranske regije

Budite deo programa mreže filmofila Jadranske regije

Prijave u toku!

 

Ujedinjujemo filmofile regiona! Ako imate manje od trideset godina, volite da gledate art filmove, želite da putujete, ili da prisustvujete festivalskim projekcijama u vašem gradu, prijavite se za Mrežu filmofila jadranske regije.

 

Pozivamo sve ljubitelje filma iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine da postanu članovi/članice Mreže filmofila jadranske regije. Priliku da postanu članovi/članice mreže imaju svi državljani/ke navedenih zemalja, mlađi/e od trideset godina.

Najaktivniji članovi/članice, sa najkvalitetnijim prijavama, imaće priliku da posete jedan ili više festivala Mreže i učestvuju u programu koji je pripremljen specijalno za njih. Program se sastoji od filmskih projekcija, razgovora sa autorima i predavanja, kako bi dobili jasnu sliku o novim tendencijama u savremenoj kinematografiji.

 

Festivali Mreže filmofila jadranske regije:

Ljubljana International Film Festival (9 – 20. 11. 2022)

Festival autorskog filma Beograd (25. 11 – 2. 12 .2022)

Sarajevo Film Festival – avgust 2023.

Filmski festival Herceg Novi – avgust 2023.

Zagreb Film Festival – oktobar 2023.

Za prijavu je potrebno napraviti profil i ispuniti obrazac. Učešće u programu je besplatno, a festivali pokrivaju prevoz i smeštaj za učesnike/učesnice koji dolaze iz drugih gradova. Broj učesnika/učesnica po festivalu je ograničen. Prijave su otvorene bez vremenskog ograničenja.

Cilj programa Mreže filmofila jadranske regije je promocija filmske umetnosti i isticanje važnosti gledanja filmova u bioskopu i razgovora sa autorima/autorkama.

Sva pitanja vezana za program možete postaviti putem e-mail adrese: volimfilm@sff.ba.

Translate »
Scroll to Top