a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

SUDBINA, MOJA LJUBAV: PRVO PEVANJE

Originalni / međunarodni naziv: Mektoub, My Love: Canto Uno; Režija: Abdellati f Kechiche; Uloge: Shaïn Boumedine, Ophélie Bau, Salim Kechiouche, Lou Lutti au, Alexia Chardard, Hafsia Herzi; Zemlja produkcije: Francuska, Italija; Trajanje: 175’; Jezik: francuski, engleski

Amin, mladi scenarista koji se nedavno preselio u Pariz, odlazi u svoj rodni grad na Mediteranu. Na letnjem odmoru provodi svoje vreme na plažama i u barovima sa prijateljima iz deti njstva. Jedne večeri upoznaje Jasmin, čije pevanje ga šarmira i sa kojom želi da doživi strast „kao u fi lmovima“. Jedan susret vodi do drugog … Preko svog najboljeg prijatelja, Amin se upoznaje sa velikim producentom koji letuje u svojoj vili i koji mu nudi sredstva za njegov prvi fi lm. Sa svojim fi lmskim projektom, Jasmin i suprugom producenta koji mu se udvara, Amin se pronalazi u zbunjujućoj situaciji sa nekoliko izbora.

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian