a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Publika 23. Festivala autorskog filma će danas, kao i u predstojećim danima, u Kulturnom centru Beograda i Jugoslovenskoj kinoteci imati priliku da pogleda filmove u okviru programa ACID.

Danas će biti predstavljeni filmovi „Škupština“ reditelja Kol Tompson Linča, u Jugoslovenskoj kinoteci u 21 čas, kao i film „Pre kraja leta“ u režiji Majam Gurmagt, u Kulturnom centru Beograda u 19 časova.

Do kraja 23. Festivala autorskog filma u okviru programa ACID u Velikoj sali Jugoslovenske Kinoteke, u Uzun Mirkovoj 1, biće prikazani filmovi:
  1. „Skela“ – 30.11. u 17h
  2. „Belinda“ – 1.12. u 17h
  3. „Bez pozdrava“ – 2.12. u 17h
  4. „Za utehu“ – 3.12. u 17h

Festival autorskog filma podseća studente da je uz priloženi indeks ulaz na sve projekcije ACID programa besplatan.

ACID program na Kanskom festivalu osnovan je 1993. godine i svake godine predstavlja igrane filmove, fikcije i dokumentarce, koje bira petnaest filmskih radnika članova ACID-a od stotine prijavljenih filmova iz različitih krajeva sveta. Ovi filmovi su uglavnom niskobudžetni projekti, debitantski filmovi, filmovi koji poseduju snažni umetnički izraz koji traže priliku da se prikažu publici. Na 23. FAF-u biće prikazano deset filmova u okviru ovog programa i to u Dvorani kulturnog centra Beograda i Jugoslovenskoj Kinoteci.

Više informacija o ovom  programu na: faf.rs.